lunes, 23 de julio de 2007

CRONICA SORTIDA DISSABTE 21

Bones

Hem proposso a fer 5 centims de la sortida del Dissabte....a les 08:30 puntuals els Presents, Tramontana , KILI , NATALIO , i Josep "SANTI" ens varem trobar a la benzinera una mica acollonidos per les previssions meteorològiques d'en Tomàs Pico o de l'Alfred Molina però es van equivocar i varem tenir una sortida molt bona.

Arrivada fins a Sant Joan de les Abadesses per esmorzar al "Bar la Rodona" ( Ja el podem incloure en el grup de Bars moteros...bé de preu ) fins aqui ruta molt tranquileta. Després d'esmorzar ens esperava el Coll D'Ares RECENT ASFALTAT DE PUJADA!!!!!!! Així que aquells magnifics sutracts que feien que fos el terreny perfecte per les MAXITRAIL ha desaparegut i ara es una meravella per totes les motos....un cop arrives a dalt , comença la part francessa i la carretera empitjora. Fins a Ceret magnifiques curves vorejant el Riu....però de CERET a CERBERE tots els francessos cap a la PLATJA....si per més europeus que siguin tb van a la platja els dissabtes al mati. Arribada a cerbere i Portbou i agafem las curvas antigues, cap cotxe i en Kilian que decideix apretar-me per veure com frenen les nostres motos.....Si, si la K1200R d'en KILI adelanta que no vejis en un moments ens va passar als tres de nosaltres i a dos cotxes gabatxos que segons paraules textuals " M'estaven tocant la polla...." arribada a Figueres i baixada ( no tan tranquila ) per l'Autopista fins a casa per poder dinar a una hora normal i que la familia no s'emprenyi més del normal....el dia 04 més !!!! La primera oficial!!!!!

PD PASSIONE, les Fotos....um!!!! portava camara però ja saps que jo no paro mai així que quan m'en vaig enracordar estavem ja a l'autopista (: