lunes, 20 de agosto de 2007

Tornada de les vacances

Hola amics/amiges!!!!

Que tal han anat les vacances??? jo per una banda molt be i per altre banda, accidentades!!!

Si nois, el pasat dissabte 11 varen fer una sortideta matinal. Tot molt be fins que a la carretera que va de Calaf a Sant Joan de Vilatorrada (Manresa) vaig adelantar a un tractor, fins a qui cap problema, la sorpresa me la vaig trobar al incorporame al meu carril, una taca de liquid hidraulic de 1'50 metres d'ample per algu mes de 1 Km de llarg, me la vaig menjar de ple, patinan durant casi 200 metres i arriban a la curva am la moto totlament descontrulada, en va marxar de devant i a terra, per sort anaba ven equipat i les lesions van ser minimes exepte la fueta cervical.
La moto... imagineo, la forquilla trencada tot el cantó dret destruçat i el que no vaig poder veure.

També os tinc de dir que vaig tenir molta sort, jaque qui va causar aquella taca de hidraulic era l'amo del tractor que vaig adelantar. Aquell senyor se li havia espatllat un tractor i tornaba buscar l'altre tractor per remorcarlo i entre tant vaig apareixe jo.
Lo que encara no m'explico es que aquell home no havia fet cap senyalització del vertit que havia provocat. Alló era com una pista de gel.

Per sort vaig puger fer parte, fet pels mossos d'Escuadra, que tinc que dir que varem estar molt atents amb mi.

Dema vaig a Manresa, ja que tinc la moto a Motor Cadí i em diran el qué. De moment la cosa va per uns 6500€ i encara no la han desmontat. Em sembla que demoment me quedat sense moto i crec que per una bona temporada. Ja os trindré imformats.

Sobretot, aneu amb molt de conta per aquestes carreteres i sobretot per la que circulin tractors.

Un saludo en V a tots/es