lunes, 27 de agosto de 2007

PROPERA SORTIDA

Bones Socis / Socies / Companys i Companyes

Com que tothom veig que ja va tornant de les vacances proposso una sortida per el proper diumenge ( aixi els que treballen dissabte poden venir ) 09/09/2007. Podem aprofitar la sortida per fer la primera reunio del Club i marcar les activitats per els messos de Setembre i Ocutbre.

Ens ha arribat una invitació a la concentració de Motos que es fa a Santpedor els dies 21-22-23 de Setembre. Aquell cap de setmana malauradament es el cap de setmana que bastants del membres del CLUB anem a la 2º 800TREFFEN aixi que si altres membres hi poden anar seria fantastic.

Espero propostes per la sortida del dia 09/09/2007

Una Salutació!!!!

IRLANDA


Molt Bones A tots


Despres de dos per la carretera, entre Barcos y Autopistas, haig de dir que la Tramontana i jo Varem arribar ahir a les franqueses amb una pedre per cul...però amb un somriure d'orella a orella després de quasi dues setmanes de ruta i quasive 7.000 Km.... Aqui us posso alguna foto del que son les carreteres d'Irlanda...la qualitat de l'asfalt no es gaire bona...pr la sensació de que condueixes cap al Cel es la millor.


Ah!!! La Maite ja esta doctorada, ja fa fotos dalt de la Moto i dreta i tot...lo dit només li falta treures el carnet i anar amb la seva propia moto ;)