domingo, 4 de noviembre de 2007

Les classiques tenen un encant

Hola a tots/es!!!


Ja feia dies que no en deixava caure per aquí i avui tinc un bon motio per fer-ho. Apart del tema de la moto que ja la tinc pero, encara no está al 100% i us ho explicaré un altre dia amb calma, perque te tela, avui us parlaré d'una altre cosa mès agradable i ludica.



Tot comença cuan varem decidir la meva parella i jo passar el cap de setmana a Andorra (una bojeria de gent). La meva idea era pujar divendres tarda, vespre amb moto i disfrutar dels paisetges i del bon temps que ens a acompanayt, pero a la meva companya no li semblava bé, fred la nit de pujar el divendres, carregar amb jaquetes,cascos...etc. Be doncs, tot i la meva pena de no haber pugut pujar al pais veí me pugut treure el "monu" de les motos (apart del mundial de motociclisme) i ha sigut visitant el Museu de les dues rodes (M2R) situat a la localitat de Canillo (parroquia d'Encamp) Andorra. Us recomanu la visita, et dones un passeig per l'historia de les motos desde l'any 1902 fins l'any 2000.



Realment val la pena, pagas una entrada simbolica de 3€ peró disfrutes veien maravelles historiques. Apart, tems possibilitat de comprar "merchandaising"; samarretes, tasses, posters bosses, murals...



Bueno aqui us deixo un petit tast i espero que servexi d'excuse per fer una sortideta.



Salutacions a tot/es!!!!!!!