lunes, 19 de noviembre de 2007

SORTIDA 06/12/2007


Bones Socies / Socies

Per tal de poder anar tancant la temporada s'ha preparat una sortideta per el dijous dia 06/12/2007 per tal de poder-nos despedir ja de la temporada d'una forma que més ens agrada...anar amb moto!!!!

La sortida es per les costes del Garraf, es quedarà el dijous dia 06/12/2007 a les 10:00 Sortida de l'Atovia de Castelldefels Gava / Begues , anirem en direcció begues fins a Vilafranca del penedes, tornarem cap a la costa per Sant Vicenç de Castellet per després fer les Corves del Garraf de Sitges a Castelldefels.

Anem confirmant

Una Salutació

5 comentarios:

Javier González dijo...

La Pilu i jo anirem. Serà un bon final de temporaada. Ens veiem!

gasafons dijo...

En principi pots contar amb mi i un parell mes (els de sempre) ok??
De totes maneres podriem cambiar el pun de sortida, que opineu, us sembla be a Sabadell??

Tramuntana dijo...

Bon Dia Toni

Jo sortire desde Sabadell, vindre amb la Dona i una parella més, després baixarem cap aquest punt de sortida per quedar amb tots els de Barcelona, de fer les curvetes començen cap aquella zona.

Ja parlem per quedar per dijous.

Una Salutació

lalala dijo...

Pues yo voy también y no haré tanto ruido como la ultima vez :-)
un saludo y abrazo para todos.
una pregunta:::este blog se puede hacer un poco mas internacional? me refiero al idioma :-) no tengo nada en contra del catalan...solo digo si hay gente de fuera como yo...un puto giri jejeje...se entiende mejor el castellano :-)
solo una propuesta...beso...

gasafons dijo...

Supongo que no habra ningun problema Lamovea. Aqui de momento lo que nos importa son las motos y no la politica, jajajaja!!!!

Rfg'ssss!!!!!!